Om Park 124

Hos Park 124 finns både egenföretagare, småföretag och lokalrepresentanter från större nationella och internationella företag. Tillsammans utgör de en härlig mix av företagsamma entreprenörer inom vitt skilda branscher.


Aktuellt just nu:
KBAB, som äger Park 124, har vid ett styrelsemöte i mars 2017 tagit beslut om att bygga om fastigheten till bostadshus. Troligtvis kommer detta att ske under 2018 och den nuvarande verksamheten läggs då ner. På grund av detta hyr vi inte längre ut kontor under "normala" premisser till nya hyresgäster. Läs mer här och kontakta oss gärna om du har några frågor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Vår idé är att erbjuda ett hus som inspirerar små företag till stordåd. Här kan våra hyresgäster ägna all sin tid åt själva jobbet och att utveckla sitt företag. Vi ser till att allt det där runtomkring fungerar.

Här finns tillgång till konferensrum med projektor och annan teknisk utrustning, gemensamma kök och fikarum, möjlighet till bredbandsuppkoppling, tillgång till skrivare, gratis kaffe och gemensamma frukostar på fredagar. Det är heller aldrig långt till gemenskapen.

Kontorsmiljön i Park 124 är öppen och fräsch. Rummen är fördelade på våning 2-7 och är på 12-20 kvm.

I närheten finns Kronoparkens centrum med mataffär och flera lunchrestauranger. Parkeringen utanför är gratis och det är bara några minuters promenad bort till universitetet.