XLENT

XLENT erbjuder tjänster till nordiska företag och organisationer.

Vi arbetar nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang.KUNDHANTERINGSLÖSNINGAR (CRM)

Lösningar för marknadsföring, kundtjänst och säljstöd. Vi hjälper dig med ditt CRM-stöd och integrerar med dina digitala kanaler. Våra tjänster spänner från verksamhetsanalys och verktygsval till applikationsutveckling, integration och förändringsledning.

Vi har hjälpt industriföretag att utveckla sin offerthantering, tjänsteföretag att effektivisera sin medlemshantering och mediaföretag att förbättra sin sälj- och orderhanteringsprocess

AFFÄRSKRITISKA WEBBPLATSER (CMS)

Digitala kanaler har aldrig varit viktigare. Vi på XLENT brinner för att hjälpa våra kunder med förbättrade processer genom ny teknik. Vi har erfarenhet från många olika publiceringsplattformar (CMS), och kan stödja dig vid val av teknik och säkerställa att systemarkitekturen blir optimal.

Vi kan hjälpa till vid etableringen av en webbredaktion, med såväl processer som utbildning. Och, om ni behöver hjälp med analyser och optimering av webbplatsen, har vi kompetens för det med.

MOBILA LÖSNINGAR

Tidrapportera på bussen eller boka träningspass i lunchkön? Att den mobila revolutionen är här inser alla. Vi hjälper dig med mer än bara en häftig appupplevelse, vi ser till att allt fungerar och är integrerat med dina existerande system också.

Behöver du en webbplats som ska kunna användas bekvämt i en smartphone? Vi kan erbjuda webbutveckling med responsiv design, implementerad i HTML 5, CSS3 och Javascript.